סיורים מוסברים במוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט

בחודש דצמבר 2018, במוזיאון הטבע

מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט הוא המרכז הלאומי לחקר המגוון הביולוגי. המוזיאון פועל במסגרת אוניברסיטת תל אביב ומשמש כמוקד הגדול והפעיל ביותר של תיעוד ומדע בתחומי המגוון הביולוגי בישראל.

האוספים מתעדים את עולם החי והצומח באזור ישראל והמזרח התיכון לאורך אלפי שנים, כמו גם את ההתפתחות ההיסטורית והתרבותית של המין האנושי. בניין המוזיאון שוכן במזרח קריית אוניברסיטה תל אביב, מול שער בית התפוצות, צמוד לגנים הבוטניים ולגן למחקר זואולוגי.

המוזיאון נפתח לקהל בקיץ 2018 ופועל בחסותה של האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים.

המוזיאון מציג לקהל הרחב את אוצרות הטבע הלאומיים של ישראל שנבחרו מאוסף מדעי בן חמישה מיליון וחצי פריטים. בתערוכות המוזיאון תוכלו לראות אלפי פריטים שנאספו לאורך השנים בתצוגות ובמיצגים נדירים, המספרים את סיפורו של עולם הטבע סביבנו.

מועדון האוניברסיטה מזמין אתכם לסיור מודרך ומוסבר במוזיאון הטבע.

פרטים והרשמה:

הסיורים מוצעים במגוון תאריכים ויש להירשם אליהם מראש.

מועדי הסיורים:

יום שני ה-17/12/18 בשעה 13:30

יום שלישי ה-18/12/18 בשעה 11:00

יום שלישי ה-18/12/18 בשעה 14:00

יום שלישי ה-18/12/18 בשעה 16:00

יום רביעי ה-19/12/18 בשעה 12:00

משך כל סיור – כ-90 דקות.

להרשמה יש לשלוח מייל לכתובת shlomitr@tauex.tau.ac.il ולציין שם המנוי, מס' משתתפים (1 או 2) ואת התאריך והשעה המבוקשים.

ההרשמה לכל אחד מהסיורים הינה על בסיס "כל הקודם זוכה".

ההגעה לסיורים באופן עצמי. יש להגיע 15 דקות לפני שעת תחילת הסיור. ההתכנסות בלובי המוזיאון בכתובת רחוב קלאוזנר 12, תל אביב יפו.

בסיום הסיור יוכלו המשתתפים להמשיך ולבקר בתערוכות השונות במוזיאון.