מועדון מהבית – מגזין מס' 29

חברי מועדון יקרים,

פותחים שבוע חדש להנאתכם עם "גל נוסף" של תרבות (כי על משברים נוכל לשמוע בחדשות...). להלן:

שלושת הטנורים בקונצרט בווינה, הקטע זכה ל12 מיליון צופים!

הצגת יחיד "זיתים" של תיאטרון חיפה:

סיפורה של נויה ציוני, נערה בת 17 מפתח תקווה, החולמת להיות זמרת מפורסמת . היא מתאשפזת לשלושה חודשים במחלקה להפרעות אכילה בגין השמנת יתר. במחלקה, נויה חולקת חדר עם חלי “גפרור” ומריה – אנורקסיות המאושפזות גם הן. הקטבים השונים על קשת הפרעות האכילה יוצרים מפגשים סוערים, מלאי מתח והומור בין הבנות. במהלך ההצגה אנחנו נחשפים לעולמם של נויה, הבנות ושאר אנשי צוות המחלקה. מבוסס על מקרה אמיתי.

ישראל הפראית - חיים סביב ים המוות:

האם יש חיים באזור המלוח והשחון הזה, 426 מטר מתחת לפני הים? מי הם היצורים שבחרו לחיות דווקא כאן וכיצד הם שורדים את החום העז והמליחות הגבוהה?

פרופ' גלית יובל: "המנגנונים המורכבים לזיהוי פנים":

הרצאתה של פרופ' יובל, ראש בית הספר למדעי הפסיכולוגיה, הפקולטה למדעי החברה ע"ש גרשון גורדון. מתוך אירועי 'אתנחתא' של אוניברסיטת תל אביב.

ולקינוח, כל השירים של התכנית "זהו זה" מהדורת 2020 (עד עתה):

לחצו על PLAY וקבלו את השירים ברצף. עיבודים מצויינים וחדשניים לשירים ידועים בביצוע משתתפי "זהו זה" להנאתכם.

מאחלות לכם בריאות איתנה ושבוע של תוכן ומשמעות!