מועדון מהבית - מגזין מס' 16: סופשבוע

לחברים שלום

הגענו לסוף שבוע נוסף, כשאנו נוקטים בגישה ש"אם החיים נותנים לנו בידוד, נעשה מהם בידודיאדה"... ננסה להוציא את המיטב ולהינות מכך שמאפשרים לנו לחוות קטעי תרבות גם מרחוק... להלן קטעי תרבות להנאתכם:

"הנסיכה האמריקאית חוזרת" מחזה מאת נסים אלוני

ההצגה עלתה לראשונה בספטמבר 2015 בתיאטרון נחמני ההיסטורי, ולאחר סגירתו הוצגה בתיאטרון תמונע עד אפריל 2017. "כוכבים... ביצוע וירטואוזי ממש" (שי בר-יעקב, ידיעות אחרונות) "הצגה גדולה, נפלאה, עוצרת נשימה" (יונתן גת, רדיו ללא הפסקה) "הצגה מבריקה" (צבי גורן, אתר הבמה):

לכבוד יום המוזיאונים הבינלאומי 2020, סיור וירטואלי בתערוכת Plan(e)t בגלריה האוניברסיטאית ע"ש גניה שרייבר ויד מישל קיקואין, אוניברסיטת תל אביב.

התערוכה "Plan(e)t" מציעה התבוננות מחודשת בצמחים באמצעות שורה של פרויקטים המשלבים מחקר ועשייה אמנותית. רב הפרויקטים הכלולים בתערוכה הם מותאמי-אתר, הם נבנו במיוחד בשביל הגלריה ורובם מתפתחים ואף צומחים במהלך חודשי התצוגה:

ד"ר יובל ניר, מביה"ס לרפואה של אוניברסיטת ת"א בהרצאה: המוח בארץ הפלאות - על שינה וחלום:

סיור מרהיב בן 11 דקות באיים הנורדים.

התרווחו על הכורסא וצאו לטייל במקומות היפים בעולם...:

ולקינוח, תיעוד 10 נגני רחוב בקטעים וירטואוזים, מותר להרעיש ולהשתעל

מאחלות לכולכם צפייה והנאה מרובות וסופשבוע נפלא!