לחברים שלום!

מקוים שאתם בבריאות טובה... להלן שלל הצעות לבילוי מהבית עבורכם לימות השבוע:

תיאטרון גשר מציג: הנפש הטובה מסצ'ואן.

המחזה שנכתב על ידי ברטולט ברכט בשיתוף עם מרגרטה שטפין ורות ברלאו. המחזאים החלו לכתוב את המחזה ב-1938, והוא הושלם רק ב-1943, כשברכט היה בגלות בארצות הברית. הוא בוצע לראשונה ב-1943 ב-Schauspielhaus Zürich שבציריך, שווייץ, עם מוזיקה ושירים מאת המלחין השווייצרי הולדרייך גאורג פרי.

רוצים לשמוע שלושה סיפורים קצרים של אפרים קישון?

מוזמנים להתרווח על הכורסא ולהאזין ל"שעת סיפור" עם אבי שחרון:

פאנל הרצאות מומחים: נפלאות התבונה – סדרת הרצאות על המוח באוניברסיטת ת"א:

יו"ר: פרופ' אילנה גוזס, נשיאת העמותה הישראלית למדעי המוח, ראש מרכז אדמס לחקר המוח, הקתדרה ע"ש לילי ואברהם גילדור. " רגש ומוח" מרצה: פרופ' תלמה הנדלר, המחלקה לפיזיולוגיה ופרמקולוגיה, הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר "שבבים של תקווה -- המפגש בין כימיה ואלקטרוניקה " מרצה: פרופ' אשל בן יעקב, בית הספר לפיזיקה ואסטרונומיה, הפקולטה למדעים מדוייקים ע,ש ריימונד ובברלי סאקלר "מגינים על המוח" מרצה: פרופ' נאוה זיסאפל, המחלקה לנוירוביולוגיה, הפקולטה למדעי החיים ע"ש ג'ורג' ס. וייז "המוח והשינה" מרצה: פרופ' אילנה גוזס, המחלקה לגנטיקה מולקולארית של האדם וביוכימיה, הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר הכנס נערך באוניברסיטת תל אביב. זמן צפייה: שעתיים וחצי.

קונצרט מס' 4 - והפעם הסימפוניה התשיעית של בטהובן עם התזמורת הפילהרמונית הישראלית והמנצח קרל היינץ שטפנס.

הקונצרט שהתקיים בהיכל התרבות הוקרן בשעתו על מסכי ענק לאלפי צופים שישבו ברחבת התרבות ונהנו מנגינתה של התזמורת.

דברי פתיחה לקונצרט מפי אסף מעוז, כנר בתזמורת הפילהרמונית הישראלית.

ולקינוח, קטע קצר של הבלט של הונג קונג, עיבוד מודרני לבלט קלאסי בצירוף נופי העיר...:

מקוות שנהניתם!