פתיה - רפואה סינית מסורתית

טיפולים בהנחה לחברי המועדון!

בימים אלו כשכולם נמצאים בבדידות ובבריאות ירודה, זה הזמן לטיפול שיחזק את המערכת החיסונית ויטפל בשלל בעיות.

מבצעים מיוחדים לחברי המועדון:

1. 10% הנחה על כל הטיפולים.

2. כל מגוון המוצרים מבית "ברא צמחים" ב10% הנחה.

יניב פתיה, מטפל ברפואה סינית באמצעות דיקור, שיאצו, פורמולות צמחי מרפא, קינזיו טייפינג ועוד. בוגר מכללת "מירב" לרפואה משלימה, האוניברסיטה הפתוחה, ולאחר התמחות בסין בבית החולים בהאנגז'ו. חבר ועד "האגודה לרפואה סינית בישראל". בעל ניסיון רב. יתן לכם יחס אישי וטיפול מיוחד.

הקליניקה שנמצאת בסביבת מגורים בסמוך לאוניברסיטה, כוללת חניה חפשית באיזור ותנאים נוחים להרגעות ושלווה.

הקליניקה נותנת מענה למגוון פתולוגיות, בהן:

מחלות אוטואימוניות

מחלות עוריות (פסוריאזיס, סבוריאה, אטופיק דרמטיטיס)

מצבי התקררות ונשימה אקוטיים וכרוניים (אלרגיות, אסטמה, סינוסיטיס, שיעול)

פציאליס

טיפול בנשים במעגל החיים (מחזור לא סדיר, אמנוריאה, פוריות*, כאבים נלווים, צניחות, טחורים, בריחת שתן, דלקות שתן אקוטיות וכרוניות, ליבידו).

הפרעות שינה (חרדה, סיוטים, אינסומניה)

בעיות עיכול (צרבות, עצירות, מעי רגיז)

כאבים כרוניים (אורתופדיה, מיגרנות, טריגר פינגר, תסמונת (דלקת) תעלה קרפאלית, סכיאטיקה (כאב גב תחתון המקרין לרגל).

תסמיני גיל המעבר.

ועוד.

הקליניקה מציעה בנוסף טיפול דיקור קוסמטי (סדרת טיפולים לצורך רענון העור להפחתת קמטים ולהחזרת החיוניות שלו).

קוד הטבה להזמנת מוצרים מהאתר: TAU2020

טל. 054-2222603