סדנאות טעימת יין עם הייננית רוני ססלוב

רוני ססלוב היא ייננית, כורמת, כתבת יין, מבקרת יין, שופטת בתחרויות יין ומרצה בארץ ובעולם.

בהרצאותיה מביאה רוני גישה שונה וחדשנית להבנת עולם היין ולמשמעויות העמוקות והמרתקות שלו בפן החברתי, הפסיכולוגי והגופני-רפואי.

במפגש ניתן דגש על פיתוח כישורי הטעימה של היין, כך שהחל מאותה הסדנה תתחילו ליהנות יותר מכל כוס.

הטבות ייחודיות לחברי מועדון האוניברסיטה (בהצגת כרטיס חבר לשנת תש"ף):

הנחה בהזמנת סדנת טעימות יין מחברת ומעשירה לחברים או למשפחה אצלכם בסלון:

במפגש זה נשב יחדיו, נטעם יינות מקומיים, נלמד דרך תרגילים והתנסויות איך ליהנות מיין ומהחיים קצת יותר. בכל מפגש יינתן דגש על פיתוח כישורי הטעימה. נטעם 5 יינות איכותיים ונריח מלא.

משך המפגש כשעתיים.

מפגש עד 12 משתתפים: מחיר מיוחד עבור חברי מועדון האוניברסיטה: 2,500 ₪ (במקום 2,800 ₪).

מפגש ל-13-24 משתתפים: מחיר מיוחד עבור חברי מועדון האוניברסיטה: 3,200 ₪ (במקום 3,600 ₪).

המחיר כולל מע״מ, נסיעות בגוש דן, 5 סוגים שונים של יינות מקומיים ואיכותיים, כוסות יין, אביזרים נלווים כגון כיסויי עיניים, ערכת תרגול הרחה ועוד.

הנחה קבועה בהשתתפות בסדנאות יין:

10% הנחה על סדנאות יין עם הייננית רוני ססלוב.

לרשימת הסדנאות: www.ronisaslove.com

ליצירת קשר: